Toitlustamine
ESMASPÄEV: 20. mai
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, leib, koolipiim
Oode: Omlett, sepik, mahlajook
TEISIPÄEV: 21. mai
Lõuna: Rassolniksupp, hapukoor, leib, koolipiim, malta riis
Oode: Pehmik poolsuitsuvorstiga, tee
KOLMAPÄEV: 22. mai
Lõuna: Kala, kartul, kaste, porgandi-ananassisalat, leib, koolipiim
Oode: Banaani-marjasmuuti, küpsis
NELJAPÄEV: 23. mai
Lõuna: Pelmeenisupp, leib, koolipiim, jogurti tarretis
Oode: Tatrapuder, tomatisalat hapukoorega
REEDE: 24. mai
Lõuna: Hautatud kana hapukoorekastmes, makaronid, peedisalat, leib, koolipiim
Oode: Pasteedileib, mahl
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn ja õun
ESMASPÄEV: 20. mai
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, leib, koolipiim
Oode: Omlett, sepik, mahlajook
TEISIPÄEV: 21. mai
Lõuna: Rassolniksupp, hapukoor, leib, koolipiim, malta riis
Oode: Pehmik poolsuitsuvorstiga, tee
KOLMAPÄEV: 22. mai
Lõuna: Kala, kartul, kaste, porgandi-ananassisalat, leib, koolipiim
Oode: Banaani-marjasmuuti, küpsis
NELJAPÄEV: 23. mai
Lõuna: Pelmeenisupp, leib, koolipiim, jogurti tarretis
Oode: Tatrapuder, tomatisalat hapukoorega
REEDE: 24. mai
Lõuna: Hautatud kana hapukoorekastmes, makaronid, peedisalat, leib, koolipiim
Oode: Pasteedileib, mahl
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn ja õun