Toitlustamine

 

ESMASPÄEV: 6. oktoober

Lõuna: Frikadellisupp, leib, kohupiimavaht riivleiva ja maasikatega

Oode: Odrajahukarask singivõidega, mahlajook

 

TEISIPÄEV: 7. oktoober

Lõuna: Paneeritud kalafilee, kartul, aurutatud aedoad, värskekapsa-porgandisalat, külmkoorekaste, leib, piim PRIA

Oode: Omlett, leib

 

KOLMAPÄEV: 8. oktoober

Lõuna: Hapukapsaborš sealihaga, hapukoor, leib, rullkook moosiga, piim

Oode: Täisterasepik sulajuustu ja tomatiga, ploominektar

 

NELJAPÄEV: 9. oktoober

Lõuna: Tatar, vorstikaste, ahjus röstitud peet, toorsalat porgandi ja hapukoorega, leib, piim PRIA

Oode: Võileib kurgiga, moosisai

 

REEDE: 10. oktoober

Lõuna: Köögiviljasupp kana ja läätsedega, leib, mahlatarretis vaniljekreemiga

Oode: Marjakook


 


NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: paprika, pirn

Avaldatud 28.05.2018. Viimati muudetud 03.10.2025.