Toitlustamine

ESMASPÄEV: 31. märts
Hommik: Kaerahelbepuder moos, koolipiim
Lõuna: Risoto kanalihaga, leib
Oode: Piimasupp, võileib keeduvorstiga


TEISIPÄEV: 1. aprill
Hommik: Kaheksaviljapuder moosiga, piim
Lõuna: Köögiviljasupp sealihaga, leib, kohupiimavorm marjakastmega
Oode: Makaronid võiga, tee


KOLMAPÄEV: 2. aprill
Hommik: Rukkipuder võiga, tee
Lõuna: Ahjus küpsetatud kala, hautatud juurviljad, kartul, kaste, leib, koolipiim
Oode: Sepik munavõidega, mahlajook


NELJAPÄEV: 3. aprill
Hommik: Neljaviljapuder moosiga, piim
Lõuna: Hapukapsaborš sealihaga, hapukoor, leib, koolipiim, saiavorm, piim
Oode: Tatrapuder, keefir


REEDE: 4. aprill
Hommik: Omlett, sepik, tee
Lõuna: Hakklihakaste, makaronid, peedisalat leib, koolipiim
Oode: Saiake, tee


NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn, õun

Avaldatud 28.05.2018. Viimati muudetud 31.03.2025.