Toitlustamine

ESMASPÄEV: 2. juuni
Hommik: Mitmeviljapuder keedisega, piim
Lõuna: Kanakaste, kartul, kõrvitsasalat, koolipiim, leib
Oode: Kamajook, juustusai


TEISIPÄEV: 3. juuni
Hommik: Neljaviljapuder võiga, tee
Lõuna: Boršisupp sealihaga, koolipiim, leib, plaadikook rabarberiga
Oode: Makaronid võiga, tee


KOLMAPÄEV: 4. juuni
Hommik: Hirsipuder keedisega, piim
Lõuna: Värskekapsahautis, kartul, koolipiim, leib
Oode: Võileib singi ja kurgiga


NELJAPÄEV: 5. juuni
Hommik: Odrahelbepuder võiga, tee
Lõuna: Frikadellisupp, koolipiim, leib, karamellkissell, keedis
Oode: Pasteedileib, moosisai, tee


REEDE: 6. juuni
Hommik: Mannapuder, keedis, piim
Lõuna: Friikartulid viineritega, tomat, kurk, ketsup, leib, koolipiim


NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: õun

Avaldatud 28.05.2018. Viimati muudetud 30.05.2025.