ESMASPÄEV: 6. oktoober
Lõuna: Frikadellisupp, leib, kohupiimavaht riivleiva ja maasikatega
Oode: Odrajahukarask singivõidega, mahlajook
TEISIPÄEV: 7. oktoober
Lõuna: Paneeritud kalafilee, kartul, aurutatud aedoad, värskekapsa-porgandisalat, külmkoorekaste, leib, piim PRIA
Oode: Omlett, leib
KOLMAPÄEV: 8. oktoober
Lõuna: Hapukapsaborš sealihaga, hapukoor, leib, rullkook moosiga, piim
Oode: Täisterasepik sulajuustu ja tomatiga, ploominektar
NELJAPÄEV: 9. oktoober
Lõuna: Tatar, vorstikaste, ahjus röstitud peet, toorsalat porgandi ja hapukoorega, leib, piim PRIA
Oode: Võileib kurgiga, moosisai
REEDE: 10. oktoober
Lõuna: Köögiviljasupp kana ja läätsedega, leib, mahlatarretis vaniljekreemiga
Oode: Marjakook
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: paprika, pirn