Toitlustamine
ESMASPÄEV: 18. november
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, leib, koolipiim
Oode: Omlett, sepik, mahlajook
TEISIPÄEV: 19. november
Lõuna: Rassolnik sealihaga, leib, rullbiskviit moosiga, koolipiim
Oode: Peedipehmik keeduvorstiga
KOLMAPÄEV: 20. november
Lõuna: Kalakotlet, kartul, porgandi-virsikusalat, kaste, leib, koolipiim
Oode: Kartuli- munasalat, leib
NELJAPÄEV: 21. november
Lõuna: Kana- riisisupp köögiviljadega, leib, kohupiimakreem riivleiva ja marjadega
Oode: Soojad juustusaiad, mahlajook
REEDE: 22. november
Lõuna: Guljašš, makaronid, kõrvitsasalat, leib, koolipiim
Oode: Kamajook, moosisai
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn, paprika
ESMASPÄEV: 18. november
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, leib, koolipiim
Oode: Omlett, sepik, mahlajook
TEISIPÄEV: 19. november
Lõuna: Rassolnik sealihaga, leib, rullbiskviit moosiga, koolipiim
Oode: Peedipehmik keeduvorstiga
KOLMAPÄEV: 20. november
Lõuna: Kalakotlet, kartul, porgandi-virsikusalat, kaste, leib, koolipiim
Oode: Kartuli- munasalat, leib
NELJAPÄEV: 21. november
Lõuna: Kana- riisisupp köögiviljadega, leib, kohupiimakreem riivleiva ja marjadega
Oode: Soojad juustusaiad, mahlajook
REEDE: 22. november
Lõuna: Guljašš, makaronid, kõrvitsasalat, leib, koolipiim
Oode: Kamajook, moosisai
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn, paprika