Toitlustamine
ESMASPÄEV: 17. veebruar
Hommik: Mitmeviljapuder keedisega, piim
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, koolipiim, leib
Oode: Vaesed rüütlid, kakao
TEISIPÄEV: 18. veebruar
Hommik: Neljaviljapuder võiga, tee
Lõuna: Rassolnik sealihaga, koolipiim, leib, rullbiskviit kisselliga
Oode: Leib poolsuitsuvorstiga, tee
KOLMAPÄEV: 19. veebruar
Hommik: Hirsipuder keedisega, piim
Lõuna: Stroogonov, tatar, kaste, koolipiim, leib
Oode: Soojad juustusaiad, mahlajook
NELJAPÄEV: 20. veebruar
Hommik: Odrahelbepuder võiga, tee
Lõuna: Kana-nuudlisupp, koolipiim, leib, kamavaht marjadega
Oode: Jogurt, küpsis
REEDE: 21. veebruar
Hommik: Kaerahelbepuder moosiga, tee
Lõuna: Šnitsel, kartul, kaste, kapsa-porgandisalat, leib, koolipiim
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn, õun
ESMASPÄEV: 17. veebruar
Hommik: Mitmeviljapuder keedisega, piim
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, koolipiim, leib
Oode: Vaesed rüütlid, kakao
TEISIPÄEV: 18. veebruar
Hommik: Neljaviljapuder võiga, tee
Lõuna: Rassolnik sealihaga, koolipiim, leib, rullbiskviit kisselliga
Oode: Leib poolsuitsuvorstiga, tee
KOLMAPÄEV: 19. veebruar
Hommik: Hirsipuder keedisega, piim
Lõuna: Stroogonov, tatar, kaste, koolipiim, leib
Oode: Soojad juustusaiad, mahlajook
NELJAPÄEV: 20. veebruar
Hommik: Odrahelbepuder võiga, tee
Lõuna: Kana-nuudlisupp, koolipiim, leib, kamavaht marjadega
Oode: Jogurt, küpsis
REEDE: 21. veebruar
Hommik: Kaerahelbepuder moosiga, tee
Lõuna: Šnitsel, kartul, kaste, kapsa-porgandisalat, leib, koolipiim
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: pirn, õun