Toitlustamine
ESMASPÄEV: 18. märts
Lõuna: Hautatud kana hapukoorekastmes, makaronid, peedisalat, leib, koolipiim
Oode: Omlett, sepik, tee
TEISIPÄEV: 19. märts
Lõuna: Rassolniksupp sealihaga, hapukoor, leib, koolipiim, rullbiskviit moosiga
Oode: Pehmik poolsuitsuvorstiga, mahlajook
KOLMAPÄEV: 20. september
Lõuna: Kala, kartul, kaste, porgandi-ananassisalat, leib, koolipiim
Oode: Piimasupp, võileib
NELJAPÄEV: 21. september
Lõuna: Pelmeenisupp, leib, koolipiim, karamellkissell moosiga
Oode: Tatrapuder, tomatisalat hapukoorega
REEDE: 22. september
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, leib, koolipiim
Oode: Pasteedileib, mahl
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: õun, pirn
ESMASPÄEV: 18. märts
Lõuna: Hautatud kana hapukoorekastmes, makaronid, peedisalat, leib, koolipiim
Oode: Omlett, sepik, tee
TEISIPÄEV: 19. märts
Lõuna: Rassolniksupp sealihaga, hapukoor, leib, koolipiim, rullbiskviit moosiga
Oode: Pehmik poolsuitsuvorstiga, mahlajook
KOLMAPÄEV: 20. september
Lõuna: Kala, kartul, kaste, porgandi-ananassisalat, leib, koolipiim
Oode: Piimasupp, võileib
NELJAPÄEV: 21. september
Lõuna: Pelmeenisupp, leib, koolipiim, karamellkissell moosiga
Oode: Tatrapuder, tomatisalat hapukoorega
REEDE: 22. september
Lõuna: Ühepajatoit hakklihaga, leib, koolipiim
Oode: Pasteedileib, mahl
NB! Vajadusel võib toitlustaja menüüd muuta.
Koolipiima/keefiri ja koolipuuvilja toetab PRIA
Koolipuuvili: õun, pirn